Επιπλέον χρηματοδοτικά εργαλεία αναζητά ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Με τον Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα για θέματα του Δήμου.

Ο κ. Κεπαπτσόγλου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που θέτει στη διάθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενισχύσει τον ρόλο τους με έργα και προμήθειες που θα υλοποιήσουν σε κρίσιμους τομείς για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού συναντήθηκε επίσης με τη Διευθύντρια Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ του υπουργείου Εσωτερικών Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, για να ενημερωθεί για θέματα μετάταξης υπαλλήλων, αλλά και με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής ΟΤΑ του υπουργείου Εσωτερικών Φώτη Κουτσιανά με τον οποίο συζήτησε για την πορεία του προγράμματος ΑΚΣΙΑ.

Επιπλέον επισκέφθηκε τεχνικούς συνεργάτες του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για τη διερεύνηση δυνατότητας χρηματοδότησης από το πρόγραμμα αντιμετώπισης λειψυδρίας και φυσικών καταστροφών, αλλά και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη συνομίλησε για τις συνθήκες χρηματοδότησης του Δήμου Άργους Ορεστικού που θα επιτρέψουν την υλοποίηση διαφόρων έργων.

Τέλος, επίσκεψη πραγματοποίησε και στο υπουργείο Ανάπτυξης για να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ, ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα στελέχη του Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) προκειμένου να υλοποιηθούν από κοινού νέες μελέτες και έργα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Φεβρουάριος, 2018, 6:22 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr