ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚH ΒΟΗΘΕΙΑ

Μαθητής της B΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Συκεών που πάσχει από υπερκοιλιακή  ταχυκαρδία αέναη με πολλαπλές πρώιμες υπερκοιλιακές  συστολές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ταχυμυοκαρδιοπάθεια, πρέπει να υποβληθεί σε ηλεκτροφυσιολογική μελέτη και κατάλυση της αρρυθμίας , εξέταση που θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ και για την οποία απαιτείται σημαντικό κόστος. Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου , όπου παρακολουθείται επί σειρά ετών δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την εξέταση λόγω του βαθμού δυσκολίας της και της ηλικίας – φυσιολογίας του παιδιού.

Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων να συμβάλλουν οικονομικά την οικογένεια του μαθητή μας. H ΕΛΜΕ θα καταθέσει ένα ποσό από το ταμείο αλληλοβοήθειας.

Αρ. λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΙΒΑN

GR 810 1102240000022494775780 ΠΟΛ**********ΚΩΝ****ΓΕΩΡ*******

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Φεβρουάριος, 2018, 12:15 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr