Στην Καστοριά ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας

Εν όψει της επίσκεψης του Γενικού Πρόξενου της Γαλλίας κύριου Philippe Ray στην Καστοριά στις 23/02/2018, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της συνεργασίας του  με το Τμήμα Ψηφιακής Πολιτικής  του ΤΕΙ Καστοριάς, ζήτησε σχετικές πληροφορίες για επιχειρήσεις της Καστοριάς, οι οποίες επιθυμούν να συνεργαστούν με το Γαλλικό Ινστιτούτο και να αξιοποιήσουν τις επικοινωνιακές δυνατότητες του, στις Γαλλόφωνες χώρες με την υποστήριξη του Τμήματος Ψηφιακής Πολιτικής, στην Διεθνή Έκθεση Γαλλόφωνου Βιβλίου που θα λάβει χώρα τον μήνα  Μάιο.

Μετά τα παραπάνω καλούμε τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Καστοριάς, να αξιοποιήσουν την πρόθεση του Γαλλικού Ινστιτούτου να βοηθήσει με τον τρόπο του, τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Καστοριάς και να επικοινωνήσουν άμεσα, έως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου εκδήλωση ενδιαφέροντος.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Φεβρουάριος, 2018, 12:19 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr