ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Η Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος, για τον Κύκνο που επισκέπτεται τις καφετέριες

Τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στην αντίληψη μας ένας κύκνος που προσεγγίζει καταστήματα εστίασης στην νότια παραλία. Οι κύκνοι που φιλοξενούνται στην λίμνη μας είναι άγρια ζώα και για κανένα λόγο δεν πρέπει να καταναλώνουν τροφές που απευθύνονται σε ανθρώπους.

Η κατανάλωση αυτών των τροφών μόνο πρόβλημα υγείας μπορεί να δημιουργήσει σε ένα άγριο πτηνό και να το οδηγήσουν σε βέβαιο θάνατο, ίδια αποτελέσματα είχαμε με άλλους δυο κύκνους παλαιότερα. Επίσης η διέλευση του σε δρόμο κυκλοφορίας αλλά και ο κίνδυνος από άλλα ζώα όπως αδέσποτα λιγοστεύει περισσότερο το προσδόκιμο της ζωής του. Παρακαλούμε αν αντιληφθείτε την παρουσία του εκτός της λίμνης με αργές κινήσεις να τον οδηγήσετε προς το νερό….εκεί είναι το σπίτι του, δεν είναι ατραξιόν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Φεβρουάριος, 2018, 8:26 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr