Η Μαρία Αντωνίου στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων “Το ρουσφέτι στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ καλά κρατεί”

Παρέμβαση της Μαρίας Αντωνίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

Με την τοποθέτηση της Μαρίας Αντωνίου συνεχίστηκε σήμερα επί των Άρθρων του Νομοσχεδίου για την ίδρυση πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το οποίο εκτός από τη σύσταση του νέου αυτού Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, περιλαμβάνει ρυθμίσεις που αφορούν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης καθώς και αρκετές διατάξεις για το χώρο της έρευνας.

Οι κύριες επισημάνσεις της Μαρίας Αντωνίου:

Αποσπασματικές και ασύνδετες μεταξύ τους ρυθμίσεις, που επιδεινώνουν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του δημόσιου ερευνητικού ιστού της χώρας, την πολυδιάσπαση και τον κατακερματισμό του θεσμικού του πλαισίου.
Την ίδια ώρα που το braindrain συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στα ερευνητικά κέντρα της χώρας μας υπάρχουν επιστήμονες και ερευνητές που απασχολούνται με ασταθείς εργασιακές συνθήκες και συμβάσεις, μετατάσσουν στα ερευνητικά κέντρα, εκπαιδευτικούς από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Το ρουσφέτι στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ καλά κρατεί.
Δεν πρόκειται ποτέ να πάψουμε να στηλιτεύουμε την προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης, να χειραγωγεί και να ελέγχει τα πάντα στον ερευνητικό ιστό της χώρας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Φεβρουάριος, 2018, 5:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr