Συνάντηση Εργασίας Δήμου Καστοριάς και Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για αναπτυξιακά έργα

Σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Καστοριάς κου Ανέστη Αγγελή συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για το ΕΣΠΑ και τα Έργα της Δυτικής Μακεδονίας, κ. Σταύρου Γιαννακίδη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων, τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τον Δήμο Καστοριάς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο συντονισμό και στη συνεργασία των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε τα ήδη ενταγμένα έργα να τρέξουν χωρίς προβλήματα, ενώ διερευνήθηκαν και οι προοπτικές ένταξης και νέων έργων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος κος Ανέστης Αγγελής ενημέρωσε τον κ. Γιαννακίδη για τα σε εξέλιξη μεγάλα έργα του Δήμου Καστοριάς, καθώς και για έργα τα οποία είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ ή στο πρόγραμμα δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην ανάγκη ανέγερσης Πολιτιστικού Κέντρου και νέου Κλειστού Γυμναστηρίου. Επίσης, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των μεγάλων έργων της Αντικατάστασης του Δικτύου Ύδρευσης όπως και του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης της Καστοριάς. Ακόμη, μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε η πρόοδος υλοποίησης του 1ου -8ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, της Αποχέτευσης Κορησού, των Παραλίμνιων Αντλιοστασίων, του Κέντρου Κοινότητας, του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, του Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Φεβρουάριος, 2018, 11:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr