Νεα παρέμβαση της Μαρίας Αντωνίου στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

VIDEO – Η χθεσινή μου, νέα παρέμβαση στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, σε συνέχεια της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στις προηγούμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής, έθεσα σειρά ερωτημάτων προς τους Υπουργούς και ιδιαίτερα στον κ.Φωτάκη. Ένας ευνοημένος ακαδημαϊκός, ο οποίος, εκτός από την κριτική μου, την οποία δυσκολεύεται όπως είπε να ακολουθήσει, δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο να απαντήσει στις ερωτήσεις μου.

Εδώ δεν είμαστε ακαδημαϊκό ίδρυμα για να κρινόμαστε από τα papers και τα διδακτορικά. Εδώ κρινόμαστε για τις πολιτικές μας. Κι εκεί είναι μετεξεταστέος…

Όλα τα δημοσιεύματα και τα στοιχεία καταδεικνύουν την ανεπάρκεια των πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την έρευνα.

Κατέθεσα στην Επιτροπή πίνακα, στον οποίο οι δαπάνες για την έρευνα και καινοτομία, είναι στο 1% του Α.Ε.Π..

Όχι όμως από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, αλλά από τον ματωμένο ιδιωτικό τομέα, ο οποίος, πλέον της φορολογικής λαίλαπας που βιώνει, επενδύει στην έρευνα και την καινοτομία για να αντιμετωπίσει τον ανελέητο παγκόσμιο ανταγωνισμό. Είναι επίσημα στοιχεία του εθνικού κέντρου τεκμηρίωσης!

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Φεβρουάριος, 2018, 7:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr