Στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άργους Ορεστικού, και στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ελλάδος η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στην χθεσινή πολύ όμορφη εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, που είχε μεγάλη προσέλευση και επιτυχία και στο σημερινό 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ελλάδος.

«Εδώ στην αιματοβαμμένη Μακεδονία μας γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τις θυσίες του Έλληνα Στρατιωτικού και γι’ αυτό, παντού και πάντοτε, σε κάθε μας ευκαιρία υπάρχει η δημόσια αναγνώριση, ο δημόσιος έπαινος και η ευγνωμοσύνη των συμπατριωτών μας και της κοινωνίας γενικότερα».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2018, 8:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr