Σε εκδήλωση του ΤΕΙ Δ.Μακεδονίας η Μ.Αντωνίου

«Στην σημερινή τελετή υπογραφής συμφώνου συνεργασίας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας για κοινές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ερευνητικές δράσεις.

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία κι ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα που αποδεικνύει, με τον πιο εμφατικό τρόπο, τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εκπαιδευτικές δομές στην περιοχή μας.

Εκτός από τον συμβολισμό που εμπεριέχεται σε μία τέτοια συμφωνία, δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κατευθύνονται σε ακόμη πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση και έρευνα, στον φωτεινό δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης και της Αριστείας.Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου για κάθε επιτυχία και ευόδωση των στόχων στη νέα αυτή συνεργασία».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Φεβρουάριος, 2018, 8:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr