Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας – Ομιλία της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η χθεσινή μου παρέμβαση στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας για ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά τις νέες τεχνολογίες και την εργασία.

Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στη παραγωγή αλλάζει δραματικά στην αγορά εργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Χωρίς επείγουσα και στοχευμένη δράση για τη διαχείριση της βραχυπρόθεσμης μετάβασης στην ανοικοδόμηση ενός εργατικού δυναμικού με δεξιότητες, οι κυβερνήσεις θα βρεθούν αντιμέτωπες με την ολοένα αυξανόμενη ανεργία και οι επιχειρήσεις με τη συρρίκνωση της καταναλωτικής βάσης.

Θα πρέπει ως πολιτεία, ως κοινωνία, ως κράτος να δημιουργήσουμε τέτοιους μηχανισμούς ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αναγκαστικά στη μετάβαση αυτής της εποχής.

Να στοχεύσουμε όλοι μαζί. Όλες οι δυνάμεις του τόπου. Να αντιμετωπίσουμε ένα γεγονός που έρχεται και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Χρειάζεται κοινωνική ευαισθητοποίηση. Άρα Ενημέρωση. Όχι όμως στρεβλή ενημέρωση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Φεβρουάριος, 2018, 3:05 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr