Μήνυμα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Η 8η Μάρτη είναι μια ημέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες απλών γυναικών που με θάρρος και αποφασιστικότητα έγραψαν ιστορία και με δυναμισμό διεκδίκησαν τα αναφαίρετα ατομικά και κοινωνικά τους δικαιώματα.

Παρά τις θεαματικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς του σύγχρονου κόσμου, η σχέση ανισότητας ανάμεσα στα δύο φύλλα εξακολουθεί να υπάρχει, καθώς η νομοθετική ισότητα δεν αποτελεί την διασφάλιση και της ουσιαστικής ισότητας. Επιβεβαίωση αυτού αποτελεί το μεγάλο ποσοστό γυναικών στον πλανήτη που ακόμη και σήμερα τελεί υπό καθεστώς καταπίεσης.

Για την αλλαγή της θέσης των γυναικών μένουν να γίνουν πολλά, γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε ώστε να αναγνωριστούν οι ικανότητές τους ως εργαζόμενες, ως επαγγελματίες και σε θέσεις ευθύνης αλλά και η οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Κοινωνία μας χρειάζεται όλους και απαιτεί διαρκή και ισότιμη συμμετοχή ενημερωμένων πολιτών και των δύο φύλων. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε νικηφόρα διέξοδο από την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε και να κάνουμε το όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο πραγματικότητα.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2018, 9:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr