“Σημαντικές συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου στην Μόσχα”

Με τον Πρέσβη κ. Ανδρέα Φρυγανά και την Σύμβουλο Α’ της Πρεσβείας, κ. Δέσποινα Παύλου, καθώς επίσης και τον Εμπορικό Ακόλουθο κ. Αθανάσιο Καραπέτσα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί η Μαρία η Μαρία Αντωνίου, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Ρωσική πρωτεύουσα, όπου ήταν προσκεκλημένη του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ως διεθνής παρατηρήτρια, στις προεδρικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Στις δύο συναντήσεις συζητήθηκαν λεπτομερώς όλα τα θέματα διμερούς συνεργασίας Ρωσίας-Καστοριάς και ειδικότερα για τον κλάδο της γουνοποιίας, για τον οποίον η Μαρία Αντωνίου ζήτησε την διασφάλιση, υποστήριξη και προώθηση όλων των επιμέρους ζητημάτων που αφορούν τους γουνοποιούς της περιοχής μας στις εμπορικές συναλλαγές τους με την Ρωσία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2018, 4:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr