ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ KRAGIAS SPED LTD

Ευχαριστούμε την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας για τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες τους σε συνεργασία με την Ιταλική Ομοσπονδία Γούνας, για τον απεγκλωβισμό φορτηγού μας φορτωμένο με γουναρικά από το Τελωνείο του λιμανιού της Ανκόνα.

Πιο συγκεκριμένα, φορτηγό μας που φόρτωσε γουναρικά από την Καστοριά & Σιάτιστα το προηγούμενο Σάββατο 17.03.18 με προορισμό την Φραγκφούρτη, έφτασε στο λιμάνι της Ανκόνα την προηγούμενη Κυριακή 18.03.18 με σκοπό να συνεχίσει την διαδρομή του προς την Φραγκφούρτη.

Στο λιμάνι της Ανκόνα δέχτηκε δειγματοληπτικό έλεγχο από τις ιταλικές αρχές, οι οποίες θεώρησαν τα γουναρικά απαγορευμένα είδη και κράτησαν το φορτηγό με σοβαρή πιθανότητα να κατασχέσουν το φορτίο, αν και όλα ήταν νομιμότατα και τα συνόδευαν όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.  

 

Επικοινωνήσαμε αμέσως με την Παγκόσμια και την Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας αναφέροντας το περιστατικό.

Οι ενέργειές τους ήταν άμεσες και πολύ συντονισμένες, με αποτέλεσμα να ξεπεραστούν τα πολλά προβλήματα που μας δημιούργησαν οι ιταλικές αρχές και να απελευθερωθεί σήμερα Τρίτη 20.03.18 το απόγευμα το φορτηγό μας (μετά από δύο μέρες) ώστε να συνεχίσει τελικά το δρομολόγιό του προς την Γερμανία.

 

Πάντως σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι οι anti fur οργανώσεις έχουν δημιουργήσει καταστάσεις που δυσχεραίνουν συνεχώς όχι μόνο τις πωλήσεις, αλλά και τις μεταφορές γουναρικών, με σκοπό να πλήξουν τον κλάδο μας.

 

Έτσι ζητήσαμε από την Ομοσπονδία γούνας να οργανώσει μία συνάντηση όλων των φορέων της γούνας και των ενδιαφερομένων γουνοποιητικών επιχειρήσεων, ώστε να γίνει ενημέρωση ως προς ποια επί πλέον έγγραφα (εκτός των τιμολογίων η των δελτίων αποστολής) θα πρέπει να συνοδεύουν τα γουναρικά, ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοιες άσχημες καταστάσεις.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2018, 8:58 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr