Και ξαφνικά ο ΣΕΓ με εκνευρισμό τα ρίχνει στον » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » διότι έχουν συμμετοχές ρεκόρ στην 43η Έκθεση Γούνας ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τους ενόχλησαν τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν για την 43η Έκθεση Γούνας

Δείτε το ξαφνικό Δ.Τ

Τρείς ημέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Ελληνικής Έκθεσης Fur Excellencein Athens International Fur Fair 2018, η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας»  επέλεξε να εκδώσει δελτίο τύπου για την Διεθνή Έκθεση Kastoria International Fur Fair αποδεικνύοντας πώς εννοούν κάποιοι την κοινή «πορεία» και τη σύμπνοια μεταξύ των γουνοποιών. Στην πλέον κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο που απαιτούνται άμεσες και ουσιαστικές λύσεις η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών επενδύει σε τακτικές που μας πάνε χρόνια πίσω επιλέγοντας κατά περίεργο τρόπο να στοχοποιεί τη FEA και να σιωπά για τις διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

     Θυμίζουμε στους αγαπητούς «συναδέλφους» ότι ο ΣΕΓ είχε αναβάλει τη σχετική εκδήλωση προβολής του νέου δημιουργικού της FEA το Νοέμβριο του 2016 και 2017 για να μην συμπέσουν με τις ημέρες του Fur Festival. 

Οι εκ των προτέρων θριαμβολογίες και διαφημίσεις για μια Έκθεση που όπως υποστηρίζουν δεν έχει χώρο για άλλους εκθέτες τι στόχο έχουν και εξυπηρετούν  λίγο πριν την έναρξη της FEA 2018? Την Ελλάδα και την Καστοριά πλήττουν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2018, 11:23 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr