Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Ψήφισμα για τους κρατούμενους Έλληνες Στρατιωτικούς στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς, κατά τη συνεδρίασή του στις 20-3-2018, με την υπ΄ αριθμόν 61/2018 ομόφωνη απόφασή του εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

 

Γνωρίζοντας ότι:

Δύο αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, ο Μητρετώδης Άγγελος, ο οποίος είναι και συνδημότης μας, και ο Κούκλατζης Δημήτριος παραμένουν έγκλειστοι, από την 1η Μαρτίου 2018, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας, μετά τη σύλληψή τους από τουρκική περίπολο στη μεθοριακή γραμμή του Εβρου.

Καταγγέλλουμε την κράτησή τους και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους δύο αξιωματικούς του Στρατού μας και στις οικογένειές τους.

Νιώθουμε εθνική υπηρηφάνεια για τους δύο αξιωματικούς και το σύνολο των στρατιωτικών μας, οι οποίοι πιστοί στον όρκο τους για την πατρίδα, εκπληρώνοντας την ύψιστη αποστολή τους, υπερασπίζονται στο ακέραιο την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και εμπεδώνουν το αίσθημα ασφαλείας των Ελλήνων πολιτών.

«Τιμή σ΄εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες»

Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας από τις τουρκικές φυλακές και την τάχιστη επιστροφή τους στην Πατρίδα, κατά πλήρη εφαρμογή των Κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και των διμερών σχέσεων, που διέπουν την Ελλάδα και την Τουρκία, στο πλαίσιο της ειρηνικής γειτνίασης και συνύπαρξης των δύο λαών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ιωάννης Τόμου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2018, 7:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr