Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκήρυξε 600 θέσεις απασχόλησης – Αυτό που δεν έκανε για την γούνα ο Καρυπίδης άλλοι περιφερειάρχες το κάνουν

Δείτε την σημαντική προκήρυξη του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας, τεράστια τα ερωτηματικά για την υπόσχεση ( από το 2015) του Περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη για 500 θέσεις στον κλάδο της γουνοποιίας, που δεν υλοποίησε ποτέ εξοργίζοντας φορείς και πολίτες της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα προβλέπονται για όλες τις περιφέρειες της χώρας, τα στηρίζει και τα προχωρά η κυβέρνηση, αλλά στην Δ.Μακεδονίας ο περιφερειάρχης και ειδικά για την Καστοριά δεν το προχώρησε και δεν φαίνεται να το προχωρά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2018, 11:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr