“Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές και τις προσευχές όλων των Ελλήνων για να γυρίσουν τα παλικάρια μας πίσω στην πατρίδα το συντομότερο δυνατόν”

 

Τα κύρια σημεία του χαιρετισμού της Μαρίας Αντωνίου στο σημερινό συλλαλητήριο για τους δύο στρατιωτικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία:

Σήμερα η Καστοριά έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στα δύο Ελληνόπουλα, τον Άγγελο και τον Δημήτρη, που κρατούνται φυλακισμένοι στη Τουρκία, καθώς επίσης και στους γονείς αυτών των παιδιών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές και τις προσευχές όλων των Ελλήνων, για να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες και να γυρίσουν τα παλικάρια μας πίσω στην πατρίδα το συντομότερο δυνατόν.

Και αυτό για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί απόλυτη εθνική προτεραιότητα.

Απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους για να πετύχουμε το στόχο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2018, 7:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr