ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ –

Alphafm.gr όλο το σχέδιο νόμου. Μεταξύ άλλων προβλέπει: ΦΠΑ σε 3 δόσεις –  Φορολογικός εισαγγελέας και ίδρυση ΑΕ για το Ελληνικό.

Φορολογικό νομοσχέδιο – Κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή, προς συζήτηση, το νέο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τη στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών, τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, την καθιέρωση Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος και άλλες διατάξεις, όπως για παράδειγμα η ίδρυση ανώνυμης εταιρείας για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση της περιοχής του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.
Ειδικότερα προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής ή μη εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο (κάτω από 75.000 ή 150.000 κατά περίπτωση) ενώ πάνω από τα ποσά αυτά θα ασκείται ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Όπως προβλέπει , ακόμη, το νέο νομοσχέδιο θα δίδονται στη δημοσιότητα ονόματα οφειλετών στην περίπτωση που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ καθώς επίσης και ονόματα επιτηδευματιών που δεν κόβουν συστηματικά αποδείξεις ή εκδίδουν πλαστά η εικονικά τιμολόγια.
Επίσης προβλέπεται η καταβολή του ΦΠΑ σε 3 μηνιαίες δόσεις για διευκόλυνση επαγγελματιών και εμπόρων ενώ αυξάνεται στο 50% το ποσό της προβεβαίωσης φόρου προκειμένου κάποιος να προσφύγει στα δικαστήρια κατά της επιβολής προστίμου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

«ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ,

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ». ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Φεβρουάριος, 2011, 6:41 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr