Επισκέψεις της Μαρίας Αντωνίου

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επισκέψεις της Μαρίας Αντωνίου, η οποία επισκέφθηκε το πρωί την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Η σύντομη δήλωση της Μαρίας Αντωνίου με το πέρας των σημερινών επισκέψεων:

Προσωπικά θεωρώ ότι οι επισκέψεις αυτές, πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα των ημερών, δίνουν μία ακόμη ευκαιρία να συζητηθούν όλα τα σημαντικά και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους αυτών των νευραλγικής σημασίας υπηρεσιών.

Γνωρίζω καλά όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Διαπίστωσα όμως για μία ακόμη φορά την αγάπη και το πάθος τους γι’ αυτό που κάνουν με ευσυνειδησία, προσήλωση και επαγγελματισμό.

Μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε για το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας”.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Απρίλιος, 2018, 9:23 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr