Αποκάλυψη. Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την στιγμή που κάνει και ξανακάνει συσκέψεις για τα δημόσια κτίρια και ειδικά για το κτίριο της Π.Ε Καστοριάς, νοικιάζει υπηρεσίες σε ιδιώτες με υψηλότατα ενοίκια

Έρχεται αποκάλυψη του alphafm.gr που θα συζητηθεί.

Οι δήθεν διαδικασίες που βλέπουμε τα τελευταία 2 χρόνια δείχνουν καθαρά πως απλά και μόνο κάποιοι ασχολούνται με την μετακίνηση της ΔΟΥ Καστοριάς έχοντας στοχοποιήσει τον επιχειρηματία που συμμετείχε στην διαγωνιστική διαδικασία.

Οι καθυστερήσεις και οι άστοχες ενέργειες όμως υπό τον κ. Καρυπίδη και όχι μόνο, έχουν δώσει μεγάλη καθυστέρηση στην μετακίνηση της ΔΟΥ, με προκλητική παραμονή και πάλι σε ιδιώτη με τεράστιο ενοίκιο.

Η νέα αποκάλυψη μας θα δείξει τα δήθεν και τις αστοχίες αλλά και τα νέα δεδομένα του κτιρίου που στεγάζεται η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς…….

κ. Αδαμόπουμε, κ. Καρυπίδη δώστε μας και την άδεια του κτιρίου……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Απρίλιος, 2018, 9:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr