Επίθεση Τζηκαλάγια σε Τσίπρα » Εκει που βρίσκεται αυτές τις άγιες ημέρες ας αναλογισθεί τουλάχιστον ,γιατί σίγουρα δεν θα προσευχηθεί »

ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ » Μεγάλη Πέμπτη λίγο πριν αναχωρήσει για τις Πασχαλινές του διακοπές, ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας προέβη σε μία απίστευτη δήλωση.Διαπίστωσε πως η ανεργία στη χώρα μειώθηκε επτά(7) μονάδες!!.Αν είναι δυνατόν.Πως έγινε αυτό κ.Πρωθυπουργέ και πρόεδρε της <<πρώτης φορά Αριστεράς κυβέρνησης>>?Με μία Ελλάδα που δημογραφικά γερνάει 2η στην κλίμακα στην Εύρώπη μετά την προδρεύουσα Βουλγαρία?Με μία πατρίδα που τα τελευταία 8 χρόνια των μνημονίων έφυγαν απο την χώρα πάνω απο 500.000 πολίτες οι περισσότεροι των οποίων είναι νέοι και επιστήμονες?Αλλά η ..μύτη του αρχιψεύτη Πινόκιο θα φθάσει στο έδαφος.Εκει που βρίσκεται αυτές τις άγιες ημέρες ας αναλογισθεί τουλάχιστον ,γιατί σίγουρα δεν θα προσευχηθεί.Στο νησί που βρέθηκαν απολιθώματα από ΝΑΝΟΥΣ ελέφαντες, την Τήλο,θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο πιο ΝΑΝΟΣ σύγχρονος πολιτικός.Αν και ξεκίνησε με τελείως άλλες προσδοκίες γι’αυτούς που κορόιδεψε και εξαπάτησε δύο φορές.Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό δεν θα τριτώσει το κακό! »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Απρίλιος, 2018, 8:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr