Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο, ΚΑΠΗ και λαϊκή αγορά ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος

U

U

U

U

U

U

U

U

U

Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αντάλλαξε την Μ. Τετάρτη με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο χώρο. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Θεόδωρος Μυλωνάς, η Δ/ντρια του Νομικού Προσώπου Μαρία Παπανικολάου, η τμηματάρχης του ΚΑΠΗ Ελένη Μελλίδου και ο Νοσηλευτής Ιωάννης Σαχινίδης οπού και συνομίλησαν για θέματα που τους απασχολούν και αντάλλαξε ευχές για Καλή Ανάσταση.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά μαζί με το Δ/ντη της Δ/νσης Ανάπτυξης και τον προϊστάμενο του τμήματος Εμπορίου της ΠΕ Καστοριάς συνομίλησε με συμπολίτες μας, αλλά και με παραγωγούς και τους ευχήθηκε για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς, ευχήθηκε σε όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα καλό Πάσχα και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματά που τους απασχολούν, ενώ εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη του σημαντικού έργου που παρέχει το ίδρυμα στους συνανθρώπους μας. Ακολούθησε η τέλεση του Ιερού Ευχελαίου από τους Ιερείς εκπροσώπους της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη .

U

U

U

U

U

U

U

U

U

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απρίλιος, 2018, 7:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr