Με τεράστια καθυστέρηση η δημοτική αρχή Καστοριάς ξαφνικά δηλώνει πως θα συγκροτήσει επιτροπή για εισήγηση προς την ΔΕΗ να συνδέσει το ρεύμα σε οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης

Δ.Τ- Είναι γνωστό ότι η χώρα μας περνάει μακροχρόνια οικονομική κρίση, με συνέπεια να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Σε ό,τι αφορά τους δημότες που στερούνται «ηλεκτρικού ρεύματος» λόγω διακοπής αυτού, συγκροτείται επιτροπή από εκπροσώπους του Δήμου Καστοριάς, της «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» και της «Δ.Ε.Η Α.Ε.», η οποία και θα αποφανθεί με απόφασή της για την επανασύνδεση.

Οι δημότες θα ενημερωθούν για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών αμέσως μετά τη συγκρότηση της επιτροπής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2018, 8:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr