Το 2018 ανακοινώνει ο Δήμος Καστοριάς την ολοκλήρωση της παραχώρησης οικοπέδου για το αστυνομικό μέγαρο…….»Μπράβο» για τις γρήγορες διαδικασίες

Η Καστοριά θα δει νέο αστυνομικό μέγαρο μαζί με την έλευση του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟ σε………μερικά χρόνια

 

Δ.Τ – Μετά από επίμονες διαδικασίες διάρκειας δύο ετών, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης οικοπέδου για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε το Φ.Ε.Κ. 1261 10-4-2018 με θέμα την αποδοχή πρότασης δωρεάς του Δήμου Καστοριάς προς το Ελληνικό Δημόσιο (Υπουργείο Εσωτερικών – Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ.), γεωτεμαχίου ευρισκόμενου Ο.Τ.237 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Καστοριάς εμβαδού 3.791,00τ.μ..

Με δεδομένη την ανωτέρω πράξη, αίρονται όλα τα εμπόδια για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου και υλοποιείται ένα πάγιο και διαρκές αίτημα των Δημοτών της πόλης μας, ολοκληρώνοντας έτσι τις ενέργειες που ήταν αναγκαίες από την πλευρά του Δήμου.

Τέλος, δεδομένης της υπάρχουσας χρηματοδότησης του έργου από το 2006 – 2007, αναμένονται οι επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες για την υλοποίηση του έργου.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2018, 10:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr