ΚΑΣΤΟΡΙΑ – «Επιτέθηκαν» στον πρόεδρο μπάσκετ της Καστοριάς Ναούμ Δίτσιο στην Πάτρα – Δείτε εικόνες από τα επεισόδια (Φώτο)
Στιγμές που δεν περιποιούν τιμή για την ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας διαδραματίστηκαν στον εντός έδρας αγώνα με την Καστοριά, με την διοίκηση των Πατριών να αποδεικνύεται ανήμπορη ή, να μην θέλει ακόμα χειρότερα, να προστατεύσει τον πρόεδρο του αντιπάλου, Ναούμ Δίτσιο!
Ο Δίτσιος, ο οποίος είναι από ους ανθρώπους που δεν έχει απασχολήσει ποτέ αρνητικά στην ενασχόλησή του με το μπάσκετ, έκανε το… λάθος να πανηγηρίσει το καλάθι της ισοφάρισης της ομάδας του. Και παρότι καθόταν μαζί με την οικογένειά του, δέχτηκε επίθεση οπαδών και πολύ καθυστερημένα, επενέβησαν άνθρωποι των γηπεδούχων και τον πήγαν προς τον πάγκο της ομάδας του.
Όσο για τους ανθρώπους του Απόλλωνα, ανεπισήμως παραδέχονται ότι υπήρξε ένταση
Πηγή: basketa.gr
Φωτογραφίες: Matchnews.gr