Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

22:59 – Δεν είναι απλή υπόθεση ο Καλλικράτης. Ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός πολιτικός και δεν νομίζουμε να κάνει ανοησίες όπως χαρακτηριστικά έλεγε χθες κάποιος θυμωμένος κατά την διάρκεια της ολομέλειας του ΠΑΣΟΚ στο Λιμναίον.

Το θέμα πάντως είναι πως σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας ο υπουργός εσωτερικών προχώρησε σε αυτές τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις – αλλαγές, και με την σύμφωνη γνώμη για τις όποιες αντιδράσεις, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δείχνει να μην καταλαβαίνει από διάφορες πιέσεις, και να μην είναι εξαρτημένος από πολιτικές συνήθεις του παρελθόντος.

Σημαντική πάντως είναι η ανακοίνωση του υπουργείου εσωτερικών : «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και ο Καλλικράτης με τις αλλαγές νοοτροπίας και αξιών, που εισάγει, συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον».

Όπως καταλαβαίνετε και αυτή η ανακοίνωση έβαλε αρκετούς και από το ΠΑΣΟΚ, Καστοριάς και όχι μόνο, στην θέση τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάιος, 2010, 11:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr