Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στο Annual General Meeting 2018 της F.E.

Πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως και τις 13 Απριλίου 2018 στη Γενεύη, η Ετήσια Γενική Συνέλευση (Annual General Meeting) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γούνας (Fur Europe)

Στη συνέλευση συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κοσμίδη, τον αναπληρωτή Πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο, τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων Αθανάσιο Λάγγα.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έλαβε χώρα ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2017, ψηφίστηκε ο ισολογισμός του 2017 και παρουσιάστηκε το νέο Δ.Σ. της F.E. του οποίου η νέα σύσταση έχει ως εξής:

Από την EFBA (3 μέλη)

 • John Papsø (chair)

 • Kenneth Ingman (vice-chair)

 • Jasper Jaspers

Από την IFF (5 μέλη)

 • Johannes Manakas (vice-chair)

 • Roberto Tadini

 • Steven Hurwitz

 • Aron Liska

 • Ivan Benjamin

Από τα δημοπρατήρια-auction houses (2 μέλη):

 • Jesper Uggerhøj

 • Pertti Fallenius

Στο Annual General Meeting την τιμητική της είχε η εταιρία FENDI, η οποία παρουσίασε μια ιδιαίτερη κολεξιόν με θέμα “YesterdayToday”. Στην πασαρέλα πρωταγωνιστούσε το προϊόν της φυσικής γούνας και όχι της πλαστικοποιημένης, δίδοντας παράλληλα το σύνθημα “Fendi is Fur, Fur is Fendi”.

Ο εκπρόσωπος της Fendi Frederic Munoz αναφέρθηκε και στο AntiFur κίνημα δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τρικ που σκοπό έχει να αρπάξει ένα μεγαλύτερο μερίδιο από την παγκόσμια αγορά. Ο κ. Κοσμίδης, δήλωσε πως η Ε.Ο.Γ. ακολουθεί την ίδια γραμμή με την F.E. και την εταιρία FENDI όσον αφορά το AntiFur κίνημα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αποφασίστηκε ομόφωνα, η παγκόσμια διοργάνωση του Summer School να συνεχίσει να εκπέμπει από την καρδιά της ελληνικής γουνοποιίας, τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα από την Καστοριά και τη Σιάτιστα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Απρίλιος, 2018, 12:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr