Ερώτηση και άλλες προσωπικές ενέργειες της Μαρίας Αντωνίου για την αποκατάσταση ζημιών στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Καστοριάς

 

Για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κτιριακές εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς κάνει λόγο η Μαρία Αντωνίου σε Ερώτηση που κατατέθηκε προς τον αρμόδιο Υπουργό, πριν από λίγο.

Η Μαρία Αντωνίου, σε πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Υπηρεσία, διαπίστωσε τις πολλαπλές και σημαντικές φθορές των εγκαταστάσεων, κυρίως λόγω της υγρασίας και αμέσως κινητοποιήθηκε σε πολλά μέτωπα για την άμεση επίλυση του προβλήματος, με την ελπίδα να έχουμε άμεσα αποτελέσματα.

Είναι προφανές όπως τονίζεται και στην Ερώτηση ότι ο χώρος εργασίας παίζει σημαντικό ρόλο στην καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των στελεχών της κάθε υπηρεσίας και τέτοιου είδους προβλήματα στις εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της Υπηρεσίας και καθιστούν προβληματική την παροχή των υπηρεσιών της.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Απρίλιος, 2018, 11:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr