Δεν έχει προηγούμενο η οπισθοδρόμηση της περιφέρειας Δ.Μακεδονίας. Οι πάντες προχωρούν σιγά σιγά αλλά η περιφέρεια μας ασχολείται με »χοντρούς» και με ψεύτικες υποσχέσεις – ΔΕΙΤΕ κορυφαίο πρόγραμμα στην περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ

Απίστευτο αυτό που γίνεται στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σχεδόν όλες οι περιφέρειες βγάζουν κρίσιμα και χρήσιμα προγράμματα για πολίτες και επιχειρήσεις, εδώ δεν γίνεται σχεδόν τίποτα, μόνο φωνές καταγγελίες σκιές και φαντάσματα.

Δείτε τι έβγαλε η περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ.

Πρόγραμμα για μικρές επιχειρήσεις με 80% επιδότηση για πολλές και διαφορετικές δράσεις

Περίπου 4.000.000 ευρώ θα πέσουν στην τοπική αγορά, 400 επιχειρήσεις θα επωφεληθούν, και πολλοί άνεργοι θα απασχοληθούν.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Απρίλιος, 2018, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr