Αφήστε το σπίτι σας να δείξει τον χαρακτήρα του!

Στην περίπτωση που έχετε εμπιστευτεί κάποιον μεσίτη, φροντίστε να ακούτε κατά γράμμα τις συμβουλές του. Το πρώτο πράγμα που θα σας συμβουλεύσει στην περίπτωση που επιθυμείτε να πουλήσετε την ακίνητη περιουσία σας, είναι να απελευθερώσετε τη δύναμη του σπιτιού σας. Ακούγεται ιδιαίτερο και ίσως κάπως εκκεντρικό, αλλά έχει απόλυτη βάση και οι ενδιαφερόμενοι το αντιλαμβάνονται αμέσως.

 

Το σπίτι μέσα στο οποίο περάσατε τα περισσότερα χρόνια της ζωής σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι σας κι αυτό είναι απολύτως λογικό. Έχετε δεθεί συναισθηματικά μαζί του. Κάθε γωνιά είναι διακοσμημένη με το προσωπικό σας στυλ και σίγουρα σας θυμίζει πολλά από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχετε βιώσει. Ωστόσο, όταν αποφασίζετε να το πουλήσετε για τους δικούς  σας προσωπικούς λόγους, τότε πρέπει να σκεφτείτε διπλά να αποχωριστείτε όλα τα αντικείμενα της προσωπικής σας διαρρύθμισης και διακόσμησης.

 

Επειδή εσείς αγαπήσατε αυτό το σπίτι έτσι όπως είναι δε σημαίνει ότι θα το λατρέψουν κι οι μελλοντικοί αγοραστές. Αυτό σημαίνει, ότι όταν ετοιμάζεστε να το δείξετε μαζί με τους μεσίτες στους υποψήφιους αγοραστές θα πρέπει να το αδειάσετε και να το αφήσετε να δείξει μόνο του την ομορφιά του, σαν απλό οίκημα. Οι αγοραστές δεν θα αγοράσουν τα έπιπλα και προφανώς δεν θέλουν να βλέπουν την εικόνα που εσείς διαλέξατε για το σπίτι αλλά τη νέα εικόνα που θα φτιάξουν εκείνοι για το ίδιο. Φυσικά, κάποια πράγματα που φτιάξατε ή ανακαινίσατε, όπως είναι τα ντουλάπια και τα συρτάρια ή οι τοίχοι κι οι ταπετσαρίες, καλώς ή κακώς θα μείνουν εκεί κι οι μελλοντικοί αγοραστές δεν μπορούν να κάνουν και πολλά παρά μικρές αλλαγές.

 

Οργανώστε τον χώρο σας ώστε να αναδεικνύονται τα προτερήματα του σπιτιού σας έτσι ώστε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον συλλήβδην. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε αλλά σεβαστείτε ότι σε αυτόν τον χώρο, που μέχρι πρότινος ζούσατε, θα μπουν νέοι ιδιοκτήτες οι οποίοι θα θέλουν να χαράξουν τη δική τους πορεία. Ένα καλό μεσιτικό γραφείο κι ένας μεσίτης που ξέρει πως να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας θα σας καθοδηγήσει μεθοδικά και σωστά ώστε όλα όσα επιθυμείτε να γίνουν πραγματικότητα, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ή να απογοητευτείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε εμπιστοσύνη κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

 

Ευχαριστούμε την Εταιρεία Ε-Agents (πρόγραμμα για μεσίτες) για την παραχώρηση του άρθρου

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2018, 8:06 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr