Ενδοπεϊκή πρόθεση: μια επέμβαση ρουτίνας που θα αλλάξει την ζωή σας

 

Ότι φαίνεται βουνό για έναν άνδρα που έχει αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα στυτικής λειτουργίας, είναι υπόθεση ρουτίνας για ένα εξειδικευμένο ιατρό.

Ξεπερνώντας το άγχος και το στρες που αισθάνεται κανείς, επειδή πρέπει να κοινοποιήσει το πρόβλημα του, έστω και στον γιατρό, θα δει ότι με πολύ απλό τρόπο, θα λύσει οριστικά και τελεσίδικα την δυσλειτουργία της στύσης του. Και η λύση στο πρόβλημα, είναι η πεϊκή πρόθεση, μια απλή επέμβαση διάρκειας 30 μόλις λεπτών. Η επέμβαση της πρόθεσης είναι σήμερα μια απλή επέμβαση ρουτίνας για τον ειδικό γιατρό. Η επέμβαση γίνεται από μια πολύ μικρή τομή στη βάση του πέους, εκεί που αρχίζει η σακούλα των όρχεων.  Ο χρόνος του χειρουργείου κρατά λιγότερο από μία ώρα, με νοσηλεία ημέρας ή και μερικών ωρών μόνο. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με πολύ λίγες επιπλοκές, που στην πλειοψηφία τους είναι ασήμαντες. Ο άνδρας επανέρχεται στην ερωτική ζωή ένα μήνα μετά το χειρουργείο και μετά την πλήρη επούλωση της τομής, η οποία δεν αφήνει ορατά σημάδια που θα τον «προδώσουν», στη σύντροφο του, αλλά ακόμα και στα μάτια ειδικού.  Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επέμβαση ο άνδρας θα έχει μια απόλυτη αίσθηση φυσικής στύσης και σκληρότητας, όπως όταν ήταν νέος και υγιής. Θα έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα που καμία φυσική στύση δε του έδωσε ούτε και στη νεότητα του, την απίστευτη  διάρκεια διατήρησης της στύσης του και τον πλήρη έλεγχο της εκσπερμάτισης του. Η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων αποτε­λεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία σε πολλούς άνδρες, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, τους προ­καλούν σοβαρές παρενέργειες ή επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.  Οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες και η πολύχρονη εμπειρία έχουν αποδείξει ότι η μέθοδος αυτή θεωρείται η πιο ικανοποιητι­κή σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες θερα­πείες, αφού είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επα­φή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτείται κα­μία απολύτως «προετοιμασία» ή αναμονή του άνδρα, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα και τις ενέσεις. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας και να λύσετε όλες σας τις απορίες, επισκεφθείτε σήμερα το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, την πρώτη μονάδα υγείας αποκλειστικά για διαταραχές της σεξουαλικότητας. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο ιατρικής για τον σύγχρονο άνδρα, είτε αυτό αφορά στην σεξουαλική του λειτουργία, είτε αφορά στην αναπαραγωγική του ικανότητα, είτε στην λειτουργία των μοναδικών για το φύλο οργάνων όπως ο προστάτης. Και γι’ αυτό έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα τμήματα για καθεμία από αυτές τις ανάγκες.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2018, 3:28 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr