Δήλωση Αδαμόπουλου για το λεύκωμα ( ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ) και νέα επίθεση σοβαρή στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας που συνέβαλε όπως τονίζει στην έκδοση τέτοιου λευκώματος

Αδαμόπουλος » Ατυχές το ότι η περιφέρεια Δ.Μακεδονίας συνέβαλε στην έκδοση λευκώματος στην οποία αναφέρουν ονομασία Άνω Μακεδονία για τα Σκόπια »

» Το να χρησιμοποιεί κάποιος τα πατριωτικά μου αισθήματα για να με χτυπήσει, το θεωρώ τουλάχιστον ατυχές.
Και περισσότερο προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιοι, αντί να βγουν και να μιλήσουν γι αυτά που πιστεύουν, χρησιμοποιούν δημοσιογράφους και «έγκριτους» ιστορικούς, όπως τον κο Μπαλιάκα(!!!) λες και θα προλογίσει το «Αιδοιολόγιον», ή τον συμπαθή κατά τα άλλα κο Μέρτζο που τολμάει και να μας βρίσει κιόλας!!!.
Ξέρω πολύ καλά κύριοι τι σημαίνει Άνω Μακεδονία και πόσο ιστορικός όρος είναι.
Όμως εσείς ξεχνάτε ότι ο όρος αυτός συζητιέται για όνομα του κράτους των Σκοπίων. Όνομα που είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Είτε άνω, είτε κάτω, είτε πλαγίως, είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ, γιατί η Μακεδονία είναι Ελλάδα.
Θα σας παραπέμψω όμως σε ένα άρθρο του κου Μέρτζου (πατριώτη κατά τα άλλα) στην Καθημερινή την 7/1/2018, με τίτλο «Έντιμος συμβιβασμός με το κράτος των Σκοπίων»!!!!. Εκεί, στην παράγραφο 6, για να μην σας κουράζω με το σύνολο του άρθρου που είναι στο ίδιο ύφος, φαίνεται ξεκάθαρα τι πρεσβεύει ο κος Μέρτζος:

(«»»»»6. Σ’ αυτήν τη δεδομένη αποτελεσματική ελληνική βάση κινήθηκε μεθοδικά ο σημερινός Ελληνας υπουργός Εξωτερικών καθηγητής Ν. Κοτζιάς. Διαθέτει πλήρη γνώση, λαμπρό αφανές επιτελείο και συνολική εικόνα του γεωπολιτικού πεδίου. Θετικά βήματα έκανε παράλληλα από τα Σκόπια η κυβέρνηση Ζάεφ – Αλβανών που συν τοις άλλοις πρέπει να πείσει τους Σλαβομακεδόνες, οι οποίοι επί τέσσερις γενεές έχουν γαλουχηθεί με το κρατικό ιδεολόγημα του «Μακεδονισμού» έναντι του οποίου απαγορεύεται με νόμο κάθε τυχόν αντίλογος. Θα έπρεπε, συνεπώς, να ενημερώνονται εξ απορρήτων και να συνεννοούνται σε κάθε βήμα όλα τα ελληνικά κόμματα – και πρώτος ο κυβερνητικός εταίρος που εμπορεύεται, εκτός των άλλων, τον πατριωτισμό!»»»»»»)

Μιλάει λοιπόν για Σλαβομακεδόνες(!!) ο κος Μέρτζος και όλως τυχαίως, στο ύφος του, θυμίζει εκείνη την τελευταία παράγραφο στο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου (περί στήριξης του Υπουργού Εξωτερικών) που δεν μπόρεσε να βγάλει απόφαση και τόση αντίδραση προκάλεσε!!
Θεωρώ λοιπόν ατυχές το ότι συνέδραμε η Περιφέρεια στην έκδοση ενός τέτοιου λευκώματος με αυτόν τον τίτλο.
Ατυχείς και οι χαρακτηρισμοί που ξεστόμισε ο κος Μέρτζος και τον καλώ να τους πάρει πίσω. Άν και πιστεύω ότι δεν θα το έκανε, αν κάποιοι δεν τον λαμπάδιαζαν. Και δεν ήμουν εγώ αυτός. »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2018, 9:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr