Η Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στα περίπτερα της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

 

Οι εντυπώσεις της και οι δηλώσεις της.

Τρεις μέρες τώρα η Καστοριά ζει και αναπνέει στους παλμούς της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που αποτελεί βασικό σημείο ενδιαφέροντος για τον παγκόσμιο εμπορικό κόσμο της Γουνοποιίας.

Ας ελπίσουμε ότι τα αποτελέσματα της Έκθεσης να είναι ανάλογα των προσπαθειών και των προσδοκιών, των Διοργανωτών και των Γουνοποιών και ότι η χρονιά αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα της βαριάς βιομηχανίας της περιοχής που λέγεται Γούνα.

Είχα την ευκαιρία να περπατήσω και τα 13.500 τ.μ. του Εκθεσιακού Κέντρου, τα οποία έχουν υπερκαλυφθεί, με τη συμμετοχή 123 Εκθετών, που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες και πλέον δυναμικές επιχειρήσεις γούνας από 13 διαφορετικές χώρες.

Κάθε χρόνο ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και από τις συζητήσεις που έκανα, με τους περισσότερους εκθέτες, διαπίστωσα ότι υπάρχει διάθεση, θέληση και αγάπη για την τέχνη τους, γι’ αυτό που δημιουργούν.

Είμαι βέβαιη ότι η Ιδιωτική πρωτοβουλία, η επιχειρηματικότητα και η εξωστρέφεια θα ξαναβρούν τον δρόμο τους. Και στην Καστοριά. Και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Και στην πατρίδα μας!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάιος, 2018, 4:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr