Καστοριά – Σκληρή κριτική 6 δημοτικών συμβούλων προς Ανέστη Αγγελή

Διανύοντας την τέταρτη χρονιά της σημερινής Δημοτικής Αρχής οφείλουμε να αναγνωρίσουμε κάποια από τα επιτεύγματα που κατάφερε να επιτύχει η σημερινή Διοίκηση. Ακόμη μία χρονιά οι εργαζόμενοι των βρεφονηπιακών σταθμών είναι απλήρωτοι ( 7 μήνες) και κανείς δεν συγκινείται, μάλλον ξεχάστηκε η εξαγγελία ότι πρώτα θα πληρώνονται οι υπάλληλοι και μετά οι αιρετοί. Το καράβι της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται καθηλωμένο έξω από την λίμνη στην είσοδο της πόλης και αναρωτιόμαστε πότε θα ξαναλειτουργήσει. Επίσης θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που πρόσφατα εξήγγειλε ό Δήμαρχος . Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την εξαγγελία ότι θα χρηματοδοτηθούν έργα ύψους 8,9 εκ € για τον Δήμο μας αλλά η πικρή αλήθεια φανερώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . Ενώ τα έργα που έχουν υπαχτεί στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης δεν έχουν επαρκή ωριμότητα ώστε να χρηματοδοτηθούν και να υλοποιηθούν, η Δημοτική Αρχή αφαίρεσε από τον Προϋπολογισμό ένα μεγάλο ποσό που προορίζονταν για την ωρίμανση των μελετών . Ρωτάμε λοιπόν την Διοίκηση του Δήμου πως θα πραγματοποιηθούν τα έργα που εξαγγέλθηκαν χωρίς να έχουν ωριμότητα οι μελέτες και ευχόμαστε για το καλό του τόπου μας μετά από τέσσερα χρόνια η σημερινή Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει έστω και ένα έργο .

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Καστοριάς

 1. Μουτίδης Δημήτριος του Βασιλείου

 2. Τόσκος Πέτρος του Αργυρίου

 3. Παρχαρίδης Χρήστος του Κωνσταντίνου

 4. Ιωσηφίδου – Παπαδοπούλου Άννα του Ιωάννη

 5. Βελλίδης Βασίλειος του Χαραλάμπου

 6. Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος του Θεοδώρου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάιος, 2018, 12:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr