Το επιμελητήριο Φλώρινας στο γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου

Ο Α’ και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Αναστάσιος Καραμήτσος και κ. Γρηγόριος Σιάτσκας, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Φλώρινας. Οι κύριοι αντιπρόεδροι ενημέρωσαν, επίσης, τον κ. Δήμαρχο και για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο του Επιμελητηρίου, ζητώντας παράλληλα και τη συνδρομή του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι, δυστυχώς, οι επιχειρήσεις στην περιοχή μας έχουν υποστεί σημαντικό πλήγμα, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης και οι δείκτες της ανεργίας να είναι ανοδικοί. Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Σχετικά με το κτίριο του ΕΒΕ, ανέφερε ότι ο καλύτερος τρόπος για την πραγματοποίηση εργασιών σε αυτό είναι μέσω αντίστοιχου προγράμματος, ώστε να υπάρξουν εκτεταμένες και πλήρεις παρεμβάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Μάιος, 2018, 1:55 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr