Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Την Κυριακή 20 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα υποδεχόμαστε τους μαθητές του συνόλου κιθάρας της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης. Θα ξεκινήσουμε την ομαδική μας πρόβα μέσα στο πλαίσια ενός πρωτότυπα οργανωμένου ομαδικού μαθήματος που θα προσφέρουν οι δύο υπεύθυνοι καθηγητές των συνόλων. Ο Στέλιος Καραγιαννίδης υπεύθυνος του συνόλου κιθάρας της Musicart και ο Βασίλης Θεμελής υπεύθυνος του συνόλου κιθάρας του Μπαϊρακτάρειου Ωδείου Καστοριάς, με τη συνδρομή και τη βοήθεια της Κυριακής Καρποζήλου καθηγήτρια κιθάρας στο Ωδείο Καστοριάς. Οι καθηγητές θα ακούσουν και θα συμβουλέψουν τους μαθητές τόσο για τον τρόπο μελέτης τους, όσο και για το ομαδικό παίξιμο που προϋποθέτει η σύμπραξη πολλών ατόμων πάνω στη σκηνή. Μετά την πρόβα και το ομαδικό μάθημα θα ακολουθήσει συναυλία στην οποία θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους χωριστά τα δύο σύνολα, και θα συμπράξουν στο τέλος με ένα κοινό έργο.

Πιστεύουμε βαθιά ότι τέτοιου είδους συναντήσεις εξυπηρετούν τις ανάγκες των μαθητών μας και αποσκοπούν στην πραγματική τους μόρφωση, χωρίς ν’ αποτελούν απλώς ευκαιρίες ανάπτυξης δημόσιων σχέσεων. Ελπίζουμε κάτω από τέτοιου είδους προϋποθέσεις να καθιερωθεί η συνάντηση αυτή ως ετήσια.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00μ.μ, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2018, 7:56 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr