“Χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας από χθες, από σήμερα για το αύριο”

 

Ανοιχτός, δημόσιος διάλογος στελεχών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Κοζάνη με την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη

Χθες στην Κοζάνη, «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ», με την παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη και με σκοπό τη δημιουργία ενός ανοικτού, δημόσιου διαλόγου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.

Το σχόλιο-δήλωση της Μαρίας Αντωνίου

Ο «Κλεισθένης», η λεγόμενη «μεταρρύθμιση» που προωθεί η κυβέρνηση αποτελεί ουσιαστικά απορύθμιση με στόχο την ακυβερνησία και την ενίσχυση φαινομένων λαϊκισμού και συναλλαγής. Και αυτό εμείς δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει.

Για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδιοίκηση είναι προτεραιότητα, είναι εταίρος, είναι συνομιλητής, είναι συνεργάτης και θα είναι συνεργάτης και την επόμενη ημέρα. Την επόμενη μέρα που θα αλλάξει πολιτική σελίδα η χώρα και θα εμπιστευτεί την πορεία της χώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι επειδή δεν περιμένουμε την ώρα εκείνη για να ξεκινήσουμε τη συζήτηση, χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας από χθες, από σήμερα για το αύριο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2018, 11:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr