Αποκάλυψη του alphafm.gr– Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε να παρατείνει την ενοικίαση για άλλα 12 χρόνια κρατική υπηρεσία ( ΚΕΔΔΥ) σε ιδιώτη με 700 ευρώ ενοίκιο κάθε μήνα

 

Παρουσιάζουμε έγγραφα και video με την ομόφωνη απόφαση

 

Σε μια στιγμή που ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μετακόμιση της ΔΟΥ Καστοριάς στον χώρο που στεγάζεται η αντιπεριφέρεια την ίδια ώρα και ενώ όλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να »μεταφέρουν» κρατικές υπηρεσίες από ιδιωτικούς χώρους σε χώρους του δημοσίου, αποκαλύπτουμε πως και με ομόφωνη απόφαση μάλιστα του περιφερειακού συμβουλίου μετά από εισήγηση του Σωτήρη Αδαμόπουλου στο ΚΕΔΔΥ δίνουν παράταση στην ιδιώτη όπου το νοικιάζουν από το 2006, για άλλα 12 χρόνια.

Δείτε απόσπασμα από την συνεδρίαση του Π.Σ που έγινε στο ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ και πέρασε ομόφωνα η απόφαση για παράταση της σύμβασης για άλλα 12 χρόνια σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ κτίριο:

 

Θα μπορούσαν και αυτή την κρατική υπηρεσία να την στεγάσουν άμεσα σε χώρο του δημοσίου

 

O alphafm.gr παρουσιάζει μισθωτήρια, αποφάσεις,παρατάσεις…..

 

 

Δείτε το επίσημο πρακτικό της απόφασης του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2018, 6:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr