«Όταν το δίκαιο δεν γίνεται πράξη» ΝΕΑ παρέμβαση ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗ για το »φθηνό» ρεύμα

Στις 10.00 αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ LIVE στον Alpha 94,7 ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗΣ

Μας διαβεβαίωνε τον Ιανουάριο ο κος Τσίπρας συνεπικουρούμενος από τον περιφερειάρχη κο Καρυπίδη ότι «Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για 140.000 νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης». Η πραγματικότητα όμως πάντοτε είναι σκληρή και δυστυχώς συνεχίζει να διαψεύδει, την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε ένας ακόμη λογαριασμός στο σπίτι μου, ο εκκαθαριστικός αυτή τη φορά και έκπτωση δεν υπήρχε και να θυμίσω ότι το μέτρο αυτό, όπως το ανακοίνωσαν, έχει ισχύει μόνο για έναν χρόνο και αφορά την κατανάλωση του ρεύματος και όχι ασφαλώς ολόκληρο τον λογαριασμό. Με την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει σήμερα την ΔΕΗ, η οποία είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης, όπου στο σχέδιο σωτηρίας προβλέπεται η αύξηση των τιμολογίων, το βλέπω μάλλον απίθανο το δίκαιο να γίνεται πράξη.
Ξέρετε επίσης κύριοι της κυβερνήσεως, ότι το καλοκαίρι δεν διαρκεί για πάντα και το ακολουθεί το φθινόπωρο, ο χειμώνας και η άνοιξη, εποχές που στην Καστοριά για κακή της τύχη έχει κρύο και πολλές φορές ειδικά τον χειμώνα και πολύ. Επίδομα θέρμανσης, που ουσιαστικά είναι επιστροφή φόρου δυστυχώς για τον χειμώνα 2018 2019, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη και εάν δούμε τι έγινε πέρσι με το ύψος του επιδόματος και με το πετρέλαιο σήμερα στα 80 δολάρια το βαρέλι και με ανοδικές τάσεις, το λίτρο σίγουρα θα ανέλθει στο 1,20€ και άνω, μάλλον θα έχει πολύ κρύο τον χειμώνα στην Καστοριά.
Δυστυχώς για την Καστοριά τα κακά νέα δεν έχουν τελειωμό, η Σιδηροδρομική Εγνατία αφήνει έκτος πρόβλεψης την Καστοριά, οπότε το λιμάνι της στεριάς και το διαμετακομιστικό κέντρο μάλλον και αυτά θα πρέπει να περιμένουν.
Η περιοχή της Καστοριάς έχει γίνει εντελώς ανυπόληπτη, επαίτης και έχει καταντήσει να είναι ουραγός των εξελίξεων και απούσα από όλες τις σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις.
Η Καστοριά μας αξίζει καλύτερα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2018, 6:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr