Πολλαπλές οι ανακοινώσεις κατά καιρούς από τον ΣΥΡΙΖΑ για την »μετακίνηση» της εφορίας από ιδιώτη σε δημόσιο κτίριο. Την ίδια στιγμή βλέπουν παρατάσεις 12 ετών από την περιφέρεια σε ιδιώτες και σιωπούν

 

Επίσης, θυμίζουμε πως με τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει, η εφορία Καστοριάς παραμένει σε ιδιώτη με περίπου 12.000 ενοίκιο τον μήνα αλλά και όλες οι τοπικές υπηρεσίες μικρές η μεγάλες παραμένουν στα ενοίκια και τώρα πια όλοι βλέπουν πόσο εύκολα ( χωρίς διαγωνισμούς) δίνονται παρατάσεις 12 ετών…….την στιγμή που είναι άδειοι δεκάδες χώροι του δημοσίου.

Καμία ανακοίνωση για τις παρατάσεις των 12 ετών και όχι μόνο.

Η Καστοριά και όλοι οι πολίτες τώρα που πέφτουν οι μάσκες καταλαβαίνουν τους λόγους που γίνονται πολλά, και τους λόγους να σιωπούν σχεδόν όλοι στην τελευταία μας αποκάλυψη την στιγμή που δήλωναν και έδειχναν το »ενδιαφέρον» τους για σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάιος, 2018, 7:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr