Δεν ξανάγινε…..Ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας ξεκίνησε ημερίδες για ενημέρωση των »μεγάλων» έργων που γίνονται σε περιφέρεια και ειδικά στην Καστοριά και την εκδήλωση της Καστοριάς την έβαλαν σήμερα που γνώριζαν μέρες πριν πως ο Αντιπεριφερειάρχης Σ.Αδαμόπουλος θα βρίσκονταν Βρυξέλλες

» Ενημερωτικές Ημερίδες για την πορεία και τον προγραμματισμό των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων στη Δυτική Μακεδονία »

Επέλεξαν μέρα που απουσιάζει από την Καστοριά ο Σωτήρης Αδαμόπουλος. Δεν ξανάγινε ποτέ στο παρελθόν φορέας να κάνει μια τέτοια κρίσιμη εκδήλωση και να είναι εκτός ο επικεφαλής μιας ολόκληρης περιφερειακής ενότητας.

Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σοβαρά βλέπουν κάποιοι την τραγική κατάσταση που έχουν φτάσει την Καστοριά

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάιος, 2018, 10:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr