Καταγγελία για την ξαφνική αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Καταγγέλουμε την αυθαίρετη και παράνομη αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της 3ης επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας Καστοριάς, από την πλειοψηφία του Δ.Σ.

Τελείως ξαφνικά, παράτυπα, παράνομα και αντικαταστατικά και χωρίς προηγούμενη σύγκλιση Δ.Σ. από τοπικό ραδιόφωνο πληροφορηθήκαμε ότι η 3η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Άργος Ορεστικό αντί στην αίθουσα της Π.Ε. Καστοριάς ή ακόμη και στην αίθουσα Γ.Σ. του Εργατικού Κέντρου (όπου τόσα χρόνια έλαβαν μέρος), όπως είχε αρχικά αποφασισθεί και είχε ενημερωθεί η πλειοψηφία των μελών μας, με προφανή σκοπό να αποκλείσει την παρουσία πολλών συναδέλφων λόγω μετακίνησής τους και χειραγώγησης των διαδικασιών (εκλογή εφορευτικής επιτροπής) υπέρ της σημερινής πλειοψηφίας.

Καθιστούμε υπεύθυνη την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Σωματείου για την μεθόδευση των διαδικασιών, με προφανείς σκοπούς, και

Ζητούμε την πιστή τήρηση της απόφασης του Δ.Σ. του Μάη 2018 για να μην οδηγηθεί το Σωματείο σε περιπέτειες.

Επίσης ζητούμε από τον διορισμένο, από τον Δικηγορικό Σύλλογο, δικαστικό αντιπρόσωπο την τήρηση της νομιμότητας και του κοινοποιούμε την παρούσα καταγγελία ελπίζοντας να σταθεί θεματοφύλακας των διαδικασιών του Σωματείου μας.

Τα Μέλη του Δ.Σ.

Ελένη Μάρκου –

Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας

 

Μαρία Αλμπάνη

Μέλος

                                                                          

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2018, 10:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr