3ο Μαθητικό Συνέδριο στην Καστοριά

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους, το Δ/ντή Εκπ/σης ,την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Ν. Καστοριάς και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαιδευσης θα πραγματοποιήσουν φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μαθητικό συνέδριο με θέμα:

«Τα παιδιά παρουσιάζουν …οι μεγάλοι σιωπούν»

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προσφέρει στους μαθητές και στις μαθήτριες την εμπειρία, μέσω του δημόσιου βήματος, να εκθέσουν οι ίδιοι-ες τις σχολικές εργασίες και δράσεις τους και να αναδειχθούν οι ικανότητες και δεξιότητες, που αφορούν σε αυτήν την πρόκληση, προάγοντας με τον τρόπο αυτό την επικοινωνία, την δημιουργικότητα, την φαντασία, την συνεργασία, την καινοτομία και όλες τις ειδικές δεξιότητες και γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν θα είναι σχετικές με τα αναλυτικά προγράμματα , Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγή Υγείας, Πολιτισμός & Τέχνες, Ιστορία – Τοπική ιστορία , Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες – Εκπαιδευτική Ρομποτική κ.α.

Παράλληλα με τις παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν και βιωματικά εργαστήρια με την συμμετοχή μαθητών, εκπ/κών και γονέων όπου και πάλι τον «πρώτο λόγο» θα τον έχουν οι μαθητές.

Το 3ο Μαθητικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 08:45-15:00 στο χώρο του ΤΕΙ Καστοριάς . Το συνέδριο είναι ανοιχτό και μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος ( μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, φορείς, τοπική κοινωνία).

Αρωγοί της εκδήλωσης είναι :

 • Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

 • Ο Δήμος Καστοριάς

 • Η ¨Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Αλεξίου Ρέτζιου Κων/να

Αντωνίου Παρασκευή

Μαλέα Βασιλική

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάιος, 2018, 2:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr