Χαλαρή κουβέντα και σύντομη συνάντηση αντιδημάρχων και Ανέστη Αγγελή χθες μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ – Τρεις από αυτούς που βλέπεται δεν θα είναι αντιδήμαρχοι σε μερικές βδομάδες

Μετά το Δ.Σ χθες, σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δ.Σ και ο Δήμαρχος Καστοριάς συναντήθηκαν για μια σύντομη χαλαρή κουβέντα που όμως οι αντιδήμαρχοι κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα διότι γνωρίζουν πως τουλάχιστον τρεις από αυτούς ο δήμαρχος θα τους αλλάξει πολύ σύντομα. Σχεδόν όλοι έχουν καταλάβει ποιες είναι οι αλλαγές…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάιος, 2018, 8:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Χαλαρή κουβέντα και σύντομη συνάντηση αντιδημάρχων και Ανέστη Αγγελή χθες μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ – Τρεις από αυτούς που βλέπεται δεν θα είναι αντιδήμαρχοι σε μερικές βδομάδες”

 1. Δειλός

  Αυτούς που φοβάται τους αφήνει

 2. Αντώνης

  Οι τρεις καραφλοι μένουν γιατί τους αρέσουν τα ποιήματα του

 3. Πρώην Πασόκος

  Ο Δήμαρχος Βαγγέλης έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του. Οι Νέο Δημοκράτες σπίτια τους.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr