Μια σημαντική διάκριση – εκλογή του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ στην διοίκηση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίας, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας

Στο νέο Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίας, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας εξελέγη ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Ιωάννης Κορεντσίδης, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του οργάνου, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.

Πρόκειται για έναν φορέα, ο οποίος υποστηρίζει ενεργά το άνοιγμα του κλάδου της Γούνας στην ανατολική αγορά της Κίνας και η συμμετοχή του κ. Κορεντσίδη ως εκπροσώπου του Σ.Γ.Κ.  σε αυτόν θα συμβάλει ακόμη περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης,

με τον ιδιοκτήτη της Vitex και πρώην πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνο Γιαννίδη

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούνιος, 2018, 10:24 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr