Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ απόψε στις 19.30 μπροστά από το κτίριο της π.Νομαρχίας

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία: Στο… «πόδι» 24 πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Τα συλλαλητήρια διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Βασικό αίτημα να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στη σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ που θα συμφωνηθεί ανάμεσα στην Αθήνα και τα Σκόπια.

Αν και αρχικά η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας είχε ανακοινώσει ότι τα συλλαλητήρια θα γίνουν σε 13 πόλεις, τελικά ο αριθμός των πόλεων που θα συμμετάσχουν ξεπέρασε τις 20.

Που θα γίνουν συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Επίκεντρο των συγκεντρώσεων για τη Μακεδονία θα είναι η Πέλλα. Συλλαλητήρια, όμως, θα γίνουν σε πολλές πόλεις της χώρας, εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν σε:

Καβάλα
Δράμα
Σέρρες
Κιλκίς
Πολύκαστρο
Λαγκαδά
Νέα Μουδανιά
Πέλλα
Έδεσσα
Βέροια
Κατερίνη
Φλώρινα
Πτολεμαΐδα
Καστοριά
Σιάτιστα
Λάρισα
Βόλο
Ιωάννινα
Θήβα
Χαλκίδα
Χανιά
Κέρκυρα
Ρόδο
Κω.

Ήδη, δεκάδες λεωφορεία έχουν ναυλωθεί από πόλις και χωριά της Μακεδονία για να μεταφέρουν πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

«Δεν υπάρχει χώρος για ακραίους»

Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία έχουν «αγκαλιάσει» πολλοί Μητροπολίτες και δήμοι. Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως στις συγκεντρώσεις δεν υπάρχει χώρος για ακραίες φωνές.

«Στο βήμα των εκδηλώσεων θα βρεθούν και θα μιλήσουν οι Δήμαρχοι των πόλεων, οι οικείοι Μητροπολίτες και οι ομιλητές που ορίστηκαν από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στην οποία, επίσης, τονίζεται ότι στις εξέδρες των κινητοποιήσεων δεν έχουν θέση τα κόμματα γιατί «μιλάει ο λαός».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2018, 8:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr