Η Μαρία Αντωνίου για το αποψινό συλλαλητήριο στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΣ:

Οργανωτική & Συντονιστική Επιτροπή Καστοριάς

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Όπως ενημέρωσα προ ολίγων ημερών, κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο Δημαρχείο Καστοριάς για τη σημερινή συγκέντρωση, η παρουσία μου καθίσταται αδύνατη λόγω προγραμματισμένης, από καιρό, συμμετοχής μου στο “Διεθνές Φόρουμ για την Ανάπτυξη και Εξέλιξη του Κοινοβουλευτισμού”, που πραγματοποιείται στη Μόσχα.

Είχα τονίσει όμως ότι η σκέψη μου, η καρδιά μου και η ψυχή μου θα είναι στην Καστοριά και ότι η φωνή μου ενώνεται νοερώς με τη δική σας φωνή για την προάσπιση των Εθνικών μας θεμάτων.

Η Καστοριά του Μητροπολίτη Καραβαγγέλη, η Καστοριά της θυσίας του Παύλου Μελά, η Καστοριά του Αναστάσιου Πηχεών, η Καστοριά των Μακεδονομάχων και του Μακεδονικού Αγώνα, ενώνει ειρηνικά τη φωνή της με τις υπόλοιπες πόλεις και συμμετέχει στη σημερινή παλλαϊκή συγκέντρωση, για να κάνει ξανά το χρέος της και το καθήκον της έναντι της Ιστορίας.

Στην Ιστορία των Εθνών τίποτε δεν είναι πιο ισχυρό από τη δύναμη των ιδεών. Όταν λείψει αυτή τότε αρχίζει η παρακμή. Και οι Μακεδονομάχοι μας, απέδειξαν ότι διέθεταν αυτή τη δύναμη που τώρα εμείς έχουμε υποχρέωση να τη κρατήσουμε ζωντανή και να τη μεταλαμπαδεύσουμε και στις νεότερες γενιές για τη σωτηρία της Πατρίδας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2018, 2:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr