Γιατί δεν αναγνωρίστηκε ως «μακεδονική» η γλώσσα των Σκοπίων το 1977

Το θέμα της γλώσσας δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα, καθώς ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι είχε ήδη αναγνωριστεί ως «μακεδονική» από το 1977.

Αξίζει να τονίσουμε ότι γνωστός γλωσσολόγος τόνισε πρόσφατα ότι είναι άλλο πράγμα πως ονόμαζαν και ονομάζουν από το 1940 οι Σκοπιανοί τη γλώσσα τους (ψευδώνυμα ως «μακεδονική») και άλλο να την αναγνωρίσουμε εμείς επισήμως με αυτό το όνομα, αποδεχόμενοι έτσι την προϋπόθεση μιας ψευδούς ταυτότητας.

Γιατί δεν αναγνωρίστηκε ως «μακεδονική» η γλώσσα των Σκοπίων το 1977 στην ουσία και γιατί είναι σημαντικό να το έχουμε στο νου μας σήμερα στο onalert.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2018, 11:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr