ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ » Το απευκταίο δεν αποσοβήθηκε! »

Η Μακεδονία μας προδόθηκε και ουσιαστικά ξεπουλήθηκε! Το όνομά της, θα φιγουράρει διεθνώς ως όνομα ενός Σλαβικού κρατιδίου που καμιά σχέση δεν έχει με την ιστορία της! Ως μακεδόνας και απόγονος μακεδονομάχου, έχω ιερή υποχρέωση, στο όνομα αυτών που έχυσαν το αίμα τους για τούτη τη γη, να καταγγείλω ενώπιον Θεού και ανθρώπων τους υπεύθυνους:
Την κυβέρνηση: Που έκανε τα πάντα για να προτείνει όνομα με τον όρο Μακεδονία, και όλες οι διαπραγματεύσεις είχαν αυτό ως οδηγό!
Τον κύριο Πάνο Καμένο: Που ενώ μπορούσε να το αποσοβήσει με την παραίτησή του και τη μη στήριξη της Κυβέρνησης, απλά δήλωσε ότι δεν θα το ψηφίσει! Και αποστασιοποιείται «νίπτοντας τας χείρας του» ως άλλος Πόντιος Πιλάτος
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Που θεωρείται και ο θεματοφύλακας του πολιτεύματος. Που άκουγε με μεγάλη προσοχή τον Πρωθυπουργό να ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας και το δέχτηκε με χαρά!!!
Διαπιστώνω με λύπη μου, ότι κανένας τους δεν είδε το μέλλον! Οι επόμενες γενιές θα έχουν τεράστιο πρόβλημα. Η Βόρεια Ελλάδα όπως μας επέβαλαν να τη λέμε πριν χρόνια τη Μακεδονία μας (τυχαίο;), στο μέλλον δεν θα είναι όπως την ξέρουμε! Μπορεί να μην επιτρέπεται να λεγόμαστε και Μακεδόνες!!!
Σειρά του λαού πλέον, με τα όπλα που διαθέτει (τη φωνή και την ψήφο του) να αναλάβει!

Ομιλία ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στο τελευταίο συλλαλητήριο της Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούνιος, 2018, 1:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr