Τζηκαλάγιας »Οι καμπάνες των εκκλησιών να ηχούν πένθιμα όπως την Μεγάλη Εβδομάδα»

ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΖΙΚΑΛΑΓΙΑ ΖΗΣΗ

 » Η ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και FYROM αποτελεί ομολογία εθνικής ήττας χωρίς πόλεμο,ισοδύναμη Συνθηκών όπως Λωζάννης,Ζυρίχης κ.λ.π,που υπογράφονται μετά την διακοπή των εχθροπραξιών,επιβάλλοντας οι νικητές τους όρους τους στους ηττημένους,υπό Διεθνείς εγγυήσεις.

Τι μπορεί να γίνει ΣΗΜΕΡΑ για την αποτροπή του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας?Με λόγια ΣΤΑΡΑΤΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ και ιεραρχικά κατα σειράν αναλόγως κλιμακούμενα:α)προκήρυξη εκλογών,ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ,β)διενέργεια δημοψηφίσματος,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣγ)συνεδρίαση της Βουλής και επικύρωση της συμφωνίας με 180 Βουλευτές,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ,δ)παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας,ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ και άμεση διενέργεια εκλογών και ε)παραίτηση όλων των Βουλευτων και των επιλαχόντων της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης που διαφωνούν με την ολέθρια συμφωνία ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ.

Αν δεν γίνει τίποτε απο όλα αυτά…ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Γενικός ξεσηκωμός του λαού με διαδηλώσεις και συλλαλητήρια παντού.Στις Πρέσπες,στο Σύνταγμα,στις πόλεις και τα χωριά,όπου θα εμφανίζονται κυβερνητικοί των ΣΥΡΡΙΖΑΝΕΛ συνθηκολογημένοι και υποταγμένοι.Οι καμπάνες των εκκλησιών να ηχούν πένθιμα όπως την Μεγάλη Εβδομάδα.

Γιατί η παράδοση της γλώσσας μας,της ταυτότητός μας και του ονόματός μας ισοδυναμεί με την παράδοση της ψυχής μας. »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούνιος, 2018, 7:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr